Zakelijk en Bedrijfsrisico

Verzekeringen

Pensioenen

Formulieren

Ondernemen

De voortgang van uw onderneming is enorm belangrijk. Wij inventariseren uw bedrijfsrisico’s en onderzoeken de mogelijkheden die te beperken. Aansluitend presenteren wij u een plan van verzekerbare risico’s met goede oplossingen.

Wij werken samen met veel verzekeringsmaatschappijen. Twee vooraanstaande verzekeraars, Aegon en London, hebben ons gevolmachtigd. Wij kunnen dus zelf pakketten samenstellen door het aanbod van verschillende verzekeraars te combineren. Maatwerk is bij ons realiteit. Ook bieden wij de mogelijkheid om snel dekking te verlenen, premies op te geven en schades uit te keren, een veilige gedachte.

Pensioen is belangrijk voor nu en voor later. Het is niet alleen je inkomen na 67 jarige leeftijd of binnenkort op 68 jarige leeftijd. Maar ook het inkomen van je partner en kinderen bij overlijden (partner- en wezenpensioen) of je eigen inkomen als je arbeidsongeschikt wordt (arbeidsongeschiktheidspensioen).

Belangrijke vragen

  • Hoe werkt het pensioenstelsel?

  • Waaruit is je het precies opgebouwd en wat zijn de verschillende pensioenvormen?

  • Wat kun je zelf doen aan?

  • Hoe werkt lijfrente?

Allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Als register pensioenadviseur staan we u graag terzijde.

Wat een zeldzaam mooi antwoord. Dankjewel daarvoor. Ik draag je voor, voor de beste klantervaring ever! We wisten dat het niet klopte maar je antwoord brengt een grote glimlach op ons gezicht. Mijn complimenten.

Vorig jaar heb ik een nieuwe hypotheek afgesloten bij BSW Adviesgroep. Ik ben erg blij met de voorwaarden en de lage rente! Ik woon nu al 6 maanden in dit huis en ik ga er nooit meer weg.

Thomas Milke Particulier

Bij BSW Adviesgroep heb ik privé én zakelijk meerdere verzekeringen lopen zoals mijn inboedel- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor mij is het zeer prettig om alles onder één dak te hebben.

Milan Brouwer BOOOM Digital

Ik ben als klant bij BSW blij met de werkzaamheden die zij voor mij verrichten! Een aanrader voor andere ondernemers in Arnhem en omstreken.

Mike Dammer MiDa IT Service