Huis kopen? – Hypotheken

Een huis kopen is een grote stap, waarbij u een lening voor langere tijd aangaat. Daarom is het belangrijk bij een huis kopen een hypotheek te nemen die past bij uw persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst.

Wat is een aanvaardbaar hypotheekbedrag? Hoe staat het met de rentevoorwaarden? Wij doorlopen met u het hele proces. Tot en met het passeren van de hypotheekakten. Natuurlijk controleren we dan ook of uw verzekeringspakket nog voldoet aan de nieuwe situatie.

Wij begeleiden het hele hypotheektraject. U staat er bij een huis kopen dus niet alleen voor.

Als erkend hypotheekadviseurs zijn wij opgeleid om te kijken naar:

De fiscale aspecten, welk effect heeft hypotheekrente als belastingaftrek

(sociale) Verzekeringen
welke bescherming heeft u bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of werkloosheid?

Toekomstvoorzieningen
hoe sluit uw pensioen aan op uw hypotheek?

Overige financieringen
worden uw maandlasten niet te hoog?

Dienstverlenmingsdocument

Bekijk hier het dienstverleningsdocument hypotheken.

Wat een zeldzaam mooi antwoord. Dankjewel daarvoor. Ik draag je voor, voor de beste klantervaring ever! We wisten dat het niet klopte maar je antwoord brengt een grote glimlach op ons gezicht. Mijn complimenten.

Vorig jaar heb ik een nieuwe hypotheek afgesloten bij BSW Adviesgroep. Ik ben erg blij met de voorwaarden en de lage rente! Ik woon nu al 6 maanden in dit huis en ik ga er nooit meer weg.

Thomas Milke Particulier

Bij BSW Adviesgroep heb ik privé én zakelijk meerdere verzekeringen lopen zoals mijn inboedel- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor mij is het zeer prettig om alles onder één dak te hebben.

Milan Brouwer BOOOM Digital

Ik ben als klant bij BSW blij met de werkzaamheden die zij voor mij verrichten! Een aanrader voor andere ondernemers in Arnhem en omstreken.

Mike Dammer MiDa IT Service