Maak kennis met ons team

CARINE VAN DEN BORN

MAURICE LINSSEN

MARIEKE LINSSEN

BERND HUIBERS

JENNIFER GROEIZAAM

MARALY REINDERS

Meer over ons

Cliënten van BSW Adviesgroep kunnen rekenen op een nuchtere, no nonsens kijk op de risico´s die zij als particulier of bedrijf lopen, de verzekeringsbehoefte van die risico´s en het begeleiden daarvan.

PRIVACY

Zoals u van ons gewend bent gaan wij uiterst vertrouwelijk en professioneel met u gegevens om. Hoe wij dat doen leest u op de Privacy Kaart. Meer uitgebreide informatie vindt u in de  Privacy Verklaring.

Voor werkgever waarvoor wij informatie van medewerkers gebruiken om de verschillende verzekeringen en pensioenen bij te houden, hebben een aparte verklaring. In de Verklaring Werkgever staat waarom een Verwerkingsovereenkomst niet nodig is voor ons en uw werk.

DIENSTVERLENING

Om de afspraken over onze dienstverlening goed vast te leggen maken we gebruik van algemene voorwaarden. Hierin staat niet alleen wat wij voor u doen maar ook wat wij van u verwachten. Alleen met goede input van u kunnen we onze dienstverlening voor u optimaal vormgeven.

Er zijn 4 dienstverleningsdocumenten die wij voor u hebben opgesteld.

Hypotheken

Pensioenen

Risico afdekken

Vermogen opbouwen

DESKUNDIG

Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.
Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris.
Artikel 1:120 lid 2 Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wat een zeldzaam mooi antwoord. Dankjewel daarvoor. Ik draag je voor, voor de beste klantervaring ever! We wisten dat het niet klopte maar je antwoord brengt een grote glimlach op ons gezicht. Mijn complimenten.

Vorig jaar heb ik een nieuwe hypotheek afgesloten bij BSW Adviesgroep. Ik ben erg blij met de voorwaarden en de lage rente! Ik woon nu al 6 maanden in dit huis en ik ga er nooit meer weg.

Thomas Milke Particulier

Bij BSW Adviesgroep heb ik privé én zakelijk meerdere verzekeringen lopen zoals mijn inboedel- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor mij is het zeer prettig om alles onder één dak te hebben.

Milan Brouwer BOOOM Digital

Ik ben als klant bij BSW blij met de werkzaamheden die zij voor mij verrichten! Een aanrader voor andere ondernemers in Arnhem en omstreken.

Mike Dammer MiDa IT Service