Kunnen wij u helpen?

BSW

WIJZIGING DOORGEVEN

Als er zich in uw persoonlijke situatie wijzigingen voordoen, kan dat gevolgen hebben voor uw verzekeringen. Zo moeten bij verhuizing uw woonhuis- en inboedelverzekering aangepast worden. Wij willen u graag persoonlijk helpen. Daarom hebben wij voor het doorgeven van wijzigingen geen formulier. Belt of mailt u ons dan komen we voor u in actie.

bsw

OFFERTE OPVRAGEN

Graag maken wij voor u een offerte voor uw inboedel- of woonhuisverzekering. Op die specifiek voor u te maken hebben we een aantal gegevens nodig. Om u een indruk te geven welke gegevens we nodig hebben kunt u dit formulier offerte inboedel en woonhuisverzekering gebruiken.

bsw

VRAGEN, OPMERKINGEN EN KLACHTEN

Voor al uw vragen, opmerkingen en klachten kunt u met ons bellen of mailen. U kunt er verzekerd van zijn dat wij snel en adequaat reageren.

bsw

U HEEFT SCHADE OPGELOPEN.. EN NU? HOE GAAT SCHADEMELDEN IN ZIJN WERK?

Een schade kan erg vervelend zijn. Of het nu een aanrijding met uw auto is, een inbraak in uw huis of een waterschade. Op dat moment kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij gaan graag voor u aan de slag. Eén telefoontje of mail is al voldoende.

Hieronder treft u de schadeformulieren aan waarmee wij de schade kunnen melden bij de verzekeraar of de tegenpartij. Vult u de schadeformulieren zo compleet mogelijk in, dat voorkomt vertraging.

Formulieren

Hieronder treft u de vier meest gebruikte formulieren van BSW Adviesgroep aan. De eerste twee formulieren kunt u gebruiken voor het vaststellen van het verzekerde bedrag voor uw inboedelverzekering of uwe woonhuisverzekering. Beide formulieren geven u de zekerheid van het juiste verzekerde bedrag. De andere twee formulieren zijn om uw schade aan ons te melden. Met de ingevulde en ondertekende schadeformulieren kunnen wij voor u aan de slag.

bsw

 Herbouwwaardemeter 

Voor het berekenen van het verzekerde bedrag, de herbouwwaarde, van uw woonhuis. Door de herbouwaardemeter te gebruiken om het verzekerde bedrag te bepalen krijgt u de garantie dat het verzekerde bedrag juist is. Deze garantie kan bij schade veel waard zijn.

bsw

Inboedelwaardemeter

Voor het berekenen van de waarde en daarmee het verzekerde bedrag van uw inboedelverzekering. Ook voor deze waardemeter geldt dat u hiermee de garantie krijgt dat het verzekerde bedrag goed vastgesteld is.

bsw

Offerte inboedel- en woonhuisverzekering

Voor het maken van een persoonlijk passende offerte voor uw inboedel- of woonhuisverzekering hebben we een aantal gegevens nodig. Met dit formulier kunt u zien welke informatie wij nodig hebben.

Wat een zeldzaam mooi antwoord. Dankjewel daarvoor. Ik draag je voor, voor de beste klantervaring ever! We wisten dat het niet klopte maar je antwoord brengt een grote glimlach op ons gezicht. Mijn complimenten.

Vorig jaar heb ik een nieuwe hypotheek afgesloten bij BSW Adviesgroep. Ik ben erg blij met de voorwaarden en de lage rente! Ik woon nu al 6 maanden in dit huis en ik ga er nooit meer weg.

Thomas Milke Particulier

Bij BSW Adviesgroep heb ik privé én zakelijk meerdere verzekeringen lopen zoals mijn inboedel- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor mij is het zeer prettig om alles onder één dak te hebben.

Milan Brouwer BOOOM Digital

Ik ben als klant bij BSW blij met de werkzaamheden die zij voor mij verrichten! Een aanrader voor andere ondernemers in Arnhem en omstreken.

Mike Dammer MiDa IT Service