Pensioen

Pensioen is belangrijk voor nu en voor later. Het is niet alleen je inkomen na 67 jarige leeftijd of binnenkort op 68 jarige leeftijd. Maar ook het inkomen van je partner en kinderen bij overlijden (partner- en wezenpensioen) of je eigen inkomen als je arbeidsongeschikt wordt (arbeidsongeschiktheidspensioen).

– Hoe werkt het pensioenstelsel?
– Waaruit is je het precies opgebouwd en wat zijn de verschillende pensioenvormen?
– Wat kun je zelf doen aan?
– Hoe werkt lijfrente?

Allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Als register pensioenadviseur staan we u graag terzijde. Lees hier onze dienstenwijzer pensioen.

LIJFRENTE

Lijfrente is een prima manier om als zelfstandige te sparen voor inkomen. Inkomen waarvan u kunt genieten nadat u gestopt bent met werken. Voordeel van lijfrente is dat de inleg (of premie) aftrekbaar is. Hier kunt u berekenen hoeveel uw aftrek is.

Wat een zeldzaam mooi antwoord. Dankjewel daarvoor. Ik draag je voor, voor de beste klantervaring ever! We wisten dat het niet klopte maar je antwoord brengt een grote glimlach op ons gezicht. Mijn complimenten.

Vorig jaar heb ik een nieuwe hypotheek afgesloten bij BSW Adviesgroep. Ik ben erg blij met de voorwaarden en de lage rente! Ik woon nu al 6 maanden in dit huis en ik ga er nooit meer weg.

Thomas Milke Particulier

Bij BSW Adviesgroep heb ik privé én zakelijk meerdere verzekeringen lopen zoals mijn inboedel- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor mij is het zeer prettig om alles onder één dak te hebben.

Milan Brouwer BOOOM Digital

Ik ben als klant bij BSW blij met de werkzaamheden die zij voor mij verrichten! Een aanrader voor andere ondernemers in Arnhem en omstreken.

Mike Dammer MiDa IT Service