Sparen

Sparen

U wilt geld opzij zetten voor uitgaven op kortere termijn zoals een auto of vakantie. Of wellicht voor langere termijn, bijvoorbeeld voor de studie van uw kinderen, uw pensioen of een verbouwing.

 

De keuze voor het doel en de termijn hangen samen met de wijze van sparen.

 

Spaarvormen

Er zijn verschillende soorten spaar- en beleggingsrekeningen. Kies een rekening die past bij u en uw wensen. Kijk daarbij niet alleen naar de opbrengsten zoals rendement en rente, maar ook naar de andere voorwaarden. Kunt u direct bij uw spaargeld?

 

Spaarmethodes

Sparen voor uw pensioen kan via een lijfrenterekening, een lijfrenteverzekering of misschien door maandelijks extra te storten bij uw pensioen.

Sparen voor uw uitvaart via banksparen of een uitvaartverzekering.

Sparen voor langere termijn kan met een beleggingsrekening.

Wij helpen u graag bij het maken van de keuze.

 

Belasting over uw spaargeld

Als u meer dan 30.000 euro per persoon aan vermogen heeft (zowel spaargeld als beleggingen), dan betaalt u belasting over het bedrag erboven (2018).

Deze belasting – Box III geheten, is in 2017 veranderd. Aan de ene kant is het belastingvrije deel verhoogd maar aan de andere kant is als u oer meer vermogen beschikt de belasting omhoog gegaan. Meer informatie treft u aan op de website van de Belastingdienst.

 

Dienstverleningsdocument

Bekijk hier het dienstverleningsdocument vermogen opbouwen

Wat een zeldzaam mooi antwoord. Dankjewel daarvoor. Ik draag je voor, voor de beste klantervaring ever! We wisten dat het niet klopte maar je antwoord brengt een grote glimlach op ons gezicht. Mijn complimenten.

Vorig jaar heb ik een nieuwe hypotheek afgesloten bij BSW Adviesgroep. Ik ben erg blij met de voorwaarden en de lage rente! Ik woon nu al 6 maanden in dit huis en ik ga er nooit meer weg.

Thomas Milke Particulier

Bij BSW Adviesgroep heb ik privé én zakelijk meerdere verzekeringen lopen zoals mijn inboedel- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor mij is het zeer prettig om alles onder één dak te hebben.

Milan Brouwer BOOOM Digital

Ik ben als klant bij BSW blij met de werkzaamheden die zij voor mij verrichten! Een aanrader voor andere ondernemers in Arnhem en omstreken.

Mike Dammer MiDa IT Service