Bedrijfsverzekeringen

Ondernemen
De voortgang van uw onderneming is enorm belangrijk. Wij inventariseren uw bedrijfsrisico’s en onderzoeken de mogelijkheden die te beperken. Aansluitend presenteren wij u een plan van verzekerbare risico’s met goede oplossingen.

Wij werken samen met veel verzekeringsmaatschappijen. Maatwerk is bij ons realiteit. Ook bieden wij de mogelijkheid om snel dekking te verlenen, premies op te geven en schades uit te keren, een veilige gedachte.

Een greep uit de verzekerbare bedrijfsrisico’s:
bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid
arbeidsongeschiktheid
ziekteverzuim
bedrijfsschade
computer/ elektronica
gebouwen
inventaris en goederen
goederentransport
bedrijfs- en personenwagens
rechtsbijstand

Dienstverleningsdocument Risico’s Afdekken

Wat een zeldzaam mooi antwoord. Dankjewel daarvoor. Ik draag je voor, voor de beste klantervaring ever! We wisten dat het niet klopte maar je antwoord brengt een grote glimlach op ons gezicht. Mijn complimenten.

Vorig jaar heb ik een nieuwe hypotheek afgesloten bij BSW Adviesgroep. Ik ben erg blij met de voorwaarden en de lage rente! Ik woon nu al 6 maanden in dit huis en ik ga er nooit meer weg.

Thomas Milke Particulier

Bij BSW Adviesgroep heb ik privé én zakelijk meerdere verzekeringen lopen zoals mijn inboedel- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor mij is het zeer prettig om alles onder één dak te hebben.

Milan Brouwer BOOOM Digital

Ik ben als klant bij BSW blij met de werkzaamheden die zij voor mij verrichten! Een aanrader voor andere ondernemers in Arnhem en omstreken.

Mike Dammer MiDa IT Service